kiara student alumni testimonies

"Kolej Kiara merupakan kolej yang menyediakan 3 jenis kursus yang boleh anda pelajari bagi mencerahkan lagi masa depan anda. Hal ini kerana, di Kolej Kiara anda boleh pelajari kursus dalam bidang perhotelan (DHM), kursus keusahawanan (DCA) serta kursus kestiausahaan (DES). Kursus² yang disediakan ini membantu para pelajar untuk mendapat pekerjaan di hari akan datang. Selain itu, dalam bidang² ini juga anda akan belajar bagaimana cara² ataupun basic dalam menguruskan segala hal kerja yang berkaitan dengan bidang yang anda ambil. Semua kursus yang disediakan ini amatlah membantu kerana terdapat ramai perusahaan yang memerlukan tenaga kerja seperti yang tertera di atas. Pelajar juga tidak perlu risau kerana pihak Kolej Kiara turut akan menyediakan tempat untuk pelajar praktikal pada akhir semester nanti. Bagi pelajar luar bandar, hostel juga turut disediakan sebagai kemudahan yang mana hostel tersebut terletak di University Apartment Ph 1, Jalan Sulaman. Akhir kata, kepada para lepasan di luar sana jangan lepaskan peluang ini, kerana Kolej Kiara merupakan antara kolej yang terbaik dan semakin meningkat di Malaysia. Jika anda tidak percaya, saya Arlone pelajar batch 05 dan sekarang sedang menjalani praktikal di hotel 5 bintang Dorsett Grand Labuan sebagai Front Office worker. Tidak sia² anda memilih Kolej Kiara. TERBAIK!! SEKIAN. "
Arlone
Diploma in Hotel Management
"Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada Kolej Kiara kerana menyediakan perkhidmatan & kemudahan yang mencukupi kepada pelajar. Dan tidak lupa juga kepada pensyarah-pensyarah yang telah mencurahkan ilmu kepada kami selama pengajian kami di sini."
Nur Afiqah Binti Rahman
Diploma in Hotel Management
"Kolej Kiara adalah sebuah kolej yang dapat memberi peluang kepada orang yang kurang mampu even kolej ini baru di buka beberapa tahun lalu. Dengan pensyarah yang hebat, kemudahan pembelajaran yang baik, Insya Allah whoever study here will success in life. Kolej Kiara terbaik!"
Mohd. Azlan
Diploma in Hotel Management
Close Menu